Wednesday, May 6, 2009

Bengong!

Posted by Suraya Hani at 10:23 PM
akhirnye~~~ BTP sampai jua ke tangan aku. huhu~~

13 helai kertas yg di faks kt aku. seyes sepatah haram aku x paham. haha... bleh x camtu? makanye ade mangsa yg perlu aku cari. bertambah ramai la aku bertanye pada orang² yg berkenaan. sory guys! :D

kalau aku tau flow nye camne xpe lg. nieh... tatau. dlm ke'clumsy'an aku rilek jerk! haha~~. tp cam mls lak nk cite kt sesape. cam nk mintak simpati jerk. aku bukan camtu okeh?! tp klu ade yg menanye nak x nak aku cite la gak. huhu~~~ argghh.. persetankan same itu sume!

orang yg paling first aku cari adalah za. macam² aku tanye kt die. tp die boleh tolong takat yg die mampu la... xpe at least membantu ngan info²nye.

second aku g serang idi lak! huhu~~~ menanyekan bebende yg aku x phm. sbb salu klu bab final nk replicate nieh. idi adalah org yg paling penting bagi aku. huhu... sory yer idi. neeway kerjasama idi amat lah dihargai. :)

then aku siap tanye shah lagi ade ke x pc idi lagi erk? file² dlm tu ade backup ke x? uhuh... last² shah datang siap bawak hard disk idi. huhu... tapi malang bagi aku. file yg aku nak cari xde. haram tol!! neeway thnx yer shah. :)

org yg paling last adalah kak CT aku cari. semata² nk tanye psl CD inlays. tp kak CT pon x dpt tolong! die suh tanye pada jak. uwaaa~~ padan muke aku @.@! jak lak xde. i mean x nmpk lak die online. adeh~~ xpe sok aku try cari kt fileserver yg lame tuh! cam haram punye server. klu die x backup bende tuh.... tatau la aku.

cam ramai jerk aku tanye org. mintak tolong sana sini. haha~~ saje ikut suke membzkan lagi org² itu. once again. thank a lot kt sume & sory bebanyak yerh!... :)

dah² aku baru blk keje nieh. td jmpe dieb jap amik barang. thnx a lot dieb. so benti takat nie dlu. nite peepsss...

4 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting