Friday, April 17, 2015

World of Your Own

Posted by Suraya Hani at 7:48 AM

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum. Good morning beautiful world.

Everyone pernah tak korang tanya kat diri korang "What is the most important things yang boleh saya buat hari ni and but why still saya tak lakukan juga?"

Sometime bila kita tanya diri sendiri kita sendiri tatau apa jawapannya. Tapi bila tiba masanya saat kita bersendirian that question start la datang. That time mmg menyesal. 

Contohnya "Hari ni aku nak start design logo. Aku taknak memalas dah." Tapi sebenarnya tak buat pon. Dilengah²kan lagi ada la. =_=

Ya, kita salu lalai.
Kita salu leka.

 Ingatlah bila tika datang niat baik tu. Sempurnakanlah.

Wassalam.

Shared by: storyaboutagirl-chocolate
.: Please take out with FULL CREDIT. Thanks :.
~♥

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting