Wednesday, January 12, 2011

I'm Not Okay!

Posted by Suraya Hani at 10:24 PM
arini even not fully recover. aku still kuatkan kaki tok ke opis. bukan rindu pon kt opis tu. tp aku rse byk sangat keje aku yg tertangguh start aku demam ni. takut bila tinggalkan keje yg tak siap. tengok... tak sihat pon still lagi pikir pasal keje.

ok. whatever.

aku start x sihat dari end of last year & paling teruk batuk la. kt nak 2 bln still tak baik lagi. tp paling wat aku jadi teruk last week after aku finished everything design tok hantar ke FINAS! start from there... i mean the next day (jumaat) pagi tu aku dh sesejuk ye tu tanda² demam teruk nak datang.

aku tak penah rase demam yg camni skali. last demam teruk pon mse study dlu. then bila jd camni ouh betapa aku mintak cepat lah sembuh. sungguh tak larat aku rasekan. nak tengok ubat pon dh tak lalu. cukup letih rsenye ulang alik klinik-hospital. smpaikan Xray pon kne buat. pape pon syukur Alhamdulillah coz result yg keluar. takde pape.

so g opis arini cam biasa. aku ingatkan larat la kononye. berbekalkan ubat yg aku bawak harap² kebal la jadinye. tapi... jam 12 tengahari aku dah balik umah coz tak tahan. kak zul teman aku smpai ke klcc. batuk cam makin teruk lak jadinye. maybe aircond penyumbangnye & someone is smoking inside the office! WTF!!!

payah ok cakap ngan org yg tak paham bahasa ni. buat sakit hati je!

pape pon start dari awal pagi masuk opis... ramai yg datang tanye aku cane. "su... dah ok ker?!" "teruknye demam." tak kurang pulak yang suruh aku sambung mc lagi coz tgk aku still x recovery. neeway thanks a lot guys! sory tak dapat borak lama coz aku tak larat. tq gak kt sume yg sudi send msg kt my phone & FB tanyekan khabar.

pape pon pray for me supaya cepat sihat ye! :(

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting