Monday, November 22, 2010

Bored.

Posted by Suraya Hani at 5:09 PM
ok. sangat bosan. sunyi sepi sungguh opis arini. kt side aku ade 3 org je yg nmpk muke arini. yg lain sume g training. adoi~ sangat la busan!. nk buat keje pon mati kutu. takde idea. hm...

skrg dh start cuti sekolah. and bermula lah sesi kenduri kendara. yg paling penting kad jemputan bersusun dh kt umah. date sume lebih kurang je. sehari ade smpai 3 buah rumah yg perlu di attend.

ok. pening. sbb sure aku tak leh nk penuhi sume jemputan tu. antara kazen & kengkawan yg close. omo. aku sehabis try adjust schedule aku. nmpk cam kurang memuaskan. penuh. pack. mmg tahap tak leh nk adjust dah. haih... mengeluh lagi.

guys... form the bottom of my heart sory if ade kenduri yg aku tak dapat pegi. every year pon aku rasa bende yg sama berlaku. date clash! ingatkan this year kurang sket jemputan. makin bertambah ade la. pape pon dh smpai seru korg. Alhamdulillah. aku tumpang happy. semoga kalian sume berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknye. selamat pengantin baru & menempuh kehidupan yg baru. Amin. (^_^)

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting