Saturday, February 27, 2010

Ini Kawan Saya... :D

Posted by Suraya Hani at 1:08 PM
ini kawan saya. nama dia wani. saya dh lama kenal dia.

semalam jam 3.10 p.m bunyi msg masuk ringtone
"According To You". tengok² dr wani. aku dh dpt agak sumthing~ gelak + senyum sesorg! hihi...

wani: sue happy birthday ye. semoga dimurahkan rezeki. (seperti yg aku jangka!)

wani... wani...! aku reply balik: wani thanks. awalnye ko wish. hehe...

wani: haha, sue sori aku selalu mcm nie, tahun lps pun wish awal. hehe. bila ko msg aku ingat dah. ahad nie kan besday ko.

aku reply lagi: hehe... xpe ko first person yg wish kt aku paling awal sepanjang aku knl ko. last 3 years pn ko wish awal gak. hehe... yup b'day aku ahad ni.

wani: hehe, tuela sue sori nnti ahad aku wish lagi.

end msg aku reply: hehe... xpe. thanks a lot. Muahh...

wani thnx again. xde org yg wish kt aku b'day sampai 2 kali selain ko! hihi... miss u a lot frenz... :) i hope dpt jmpe ko nanti.

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting