Thursday, October 8, 2009

19 Syawal

Posted by Suraya Hani at 11:23 PM
kejapnye masa.
tup² dh nk abis raya?!
huhu... arini cam busy sesangat! cam biasa keje last minute.
yang paling penting betapa panasnye arini. even aircond tu dh paling sejuk aku letak tp tetap x le lawan panas semulajadi di luar sne!
huhu... tgk je la tmpt aku nie...
Ya Allah panas sungguh ok?! sangat x selesa tok aku wat keje. bahangnye bukan main lagi.
xpe²... aku selalu diingatkan tentang "ni baru panas kt dunia... belom kt akhirat lagi!" ye... aku redha and cube bersabar~~.
panas ni la yg le wat aku saket kepala nanti. ouh tidak...


so arini aku kne siapkan design brochure. pergh... main taram je ape yg ade. terkial² gak la aku nk wat. haha... padan muka sendiri lenkali rajin skit menggodeh! huhu... gile berlagak ok bila dh syok guna illustrator ni. haha...

then sedar² dh kol 8.uh lmbt k aku blk!


chup! back jap cite yg jd petang td.

td siang opismate aku kne ragut kt area Bangunan Getah tu! yg pelik tmpt tu ramai orang yg lalu. yg wat aku geram xde sape yg tolong dia! uishhh... gerammmnyeeee
ishh... klu aku ade skali ngan Suema tu sure aku belasah dh org yg meragut tu. (cam berani jer kan?!) arghh g mati~~ sama org yg hidupnye reti nak mencuri je. ape ingat Malaysia nieh dh xde keje ker? aku rase byk je keje kosong. haih... bebawak la cari rezeki yg halal. meragut tu x mendatangkan pape ok?! silap ari bulan ko leh kne hukum lagi!

lom sempat aku nk gerak blk. kak farah dh cakap sesiap. " ko balik kang aku hantar!"

aiyakk... segannye... sebab adik kak farah tu adik skali.
haiyo~~ kne dengar cakap akak k.

alhamdulillah selamat gak smpai umah. dh r masa on da way blk tu sik gelak je ngan kak farah & adiknye.
haha... ok la. da' nk tido lak. nite everyone!

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting