Tuesday, March 31, 2009

Pindah Lagi?

Posted by Suraya Hani at 8:37 PM
first yg kuar dr mulut aku... wut da' hell?! demnit! pindah lagi?! ouh no~~~ letihnyeee aku rase. b4 this aku dh dok kl then kne ke klang plak pastu kl semula pastu kepong pastu kl then tukar blok C pastu ke blok D plak?! dussshhh!!!

aiyoo.. opis nie sgt lah suke pindah randah~~~ aku x suke penat taww!! ishh xde kuasa aku nk pindah² nieh! ape dorg nie x reti penat ker? penat aku pindah ke blok bru ni pon x hilang lagi! haih~~ bayangkan x smpai sebulan aku bakal mengusung lagi barang² aku ke blok baru. ouh well?! aku sorg je ker yg tension bab pindah² niey?!

dorg cam rilek jerk! ke merungut kt belakang?! huhu... lantak p la. yg aku tau letih nk melayan bende merepek nie. mana nk angkut barang nk susun pasang balik. nk sesuaikan diri ngan tmpt baru. dan paling penting perjalanan aku nanti nk ke opis bertambah lak jaraknya!! aduh~~

then 1 lagi, dlm ke'busy'an... baru aku perasan aku termiss 1 interview. uwaa~~~ sedihnyee! camne aku leh terlupe?! hm... hopefully dorg panggil aku balik! :(

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting