Monday, March 23, 2009

Busy!

Posted by Suraya Hani at 10:22 PM
morning sume!! uisshh... kejap jerk aku ngadap blog nie. sementara ramai lg yg x msk opis... huhu~~ buat mse skrg aku teramatlah bz! byk bende nk aku kne kejar. mne nk siapkan tender, mne nk kejar dateline tok BTP. kuatnyee la hai aku tok harungi sume nieh!!

pape pon aku tetap bersyukur. coz rezeki aku kt sini lg. skrg nk cr keje ssh. dgn keadaan ekonomi yg x stabil. so bg aku elok la teruskan keje yg ade skrg sementara tggu better offer.

start aku pindah kt blok baru nie. haih~~ macam² aku bahasa kn diri aku! adeh~~~ aku kau mmg dh biase gune. then aku terpakse lak membahasakan diri aku kepada nama. ouh~~~ sgt lah kaku tok aku berbahasa begitu. begitu juga terpaksa ganti kan diri dgn saya awak! owh no... bercinta aku camni!

and lg 1 name aku kt sini juga membuatkan org confius?! haha... jgn confius... aku adalah org yg same okey?! hihi... so selagi nama aku tu tertera seperti dalam surat beranak & ic korg leh panggil ikut keselesaan korg! cit~~~ cam pakai baju da plak ikut selesa. wut ever!! :p

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting