Friday, March 27, 2009

Assalamualaikum!

Posted by Suraya Hani at 12:52 PM
morning all. sedar x sedar cepat tol mase berjalan kn? arini je dh jumaat. hm... smlm after stayback, trus jerk balik! penat & ngantok aku rase smpai ke hari ni x hilang lg. duh~~~ asal x cuti arini erk?

kengkawan aku yg stayback cuti tu... huhu... tu r lain company lain cara managenye! syukur gak la dpt blk awal smlm. dlm 11 lebih aku dh kuar opis. x bleh dah dok opis lame-lame. cam kedap lak aku rase.

so arini rase cam free skit. sket je la, yeah coz aku still ade keje yg nk kne settle kn! hopefully xde keje lain yg dtg. biarkan la aku settle kn BTP yg aku handle dlu. bukan ape, aku x suke wat keje separuh jalan. klu org dh hand over kt aku klu bleh mmg aku nk settle kn sampai siap!. tu kn responsibility kite kt keje..

bg aku kite x leh la nk lepas tangan la dengan keje yg ade. ntah nape aku x suke ngan keje yg separuh jalan jerk. maybe sbb kite dh biase ngan org tu kot. so kite tau cane cara die bekerja. so agak senang skit la. haih~~ ape la aku merepek nieh? ngantoknyeee... la hai... (sigh)

2 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting