Friday, August 22, 2008

experiment... again?!

Posted by storyaboutagirl at 11:25 AM
before

after

first of all... saye ingin meminte maaf kepada tuan empunye photo di atas kerana telah menjadikan photonye sebagai bahan experiment saye yg tidak seberape ini. hrm... ana... forgive me...

actually aku ske tgk gamba niey. tatau nape. first dlu aku pnh ckp kt ana leh upload kt getty image cam sesuai jerk. haha... (tatau la ana ingat ke x ntah org de ckp ngan die psl niey...) then yg paling best tatau sape yg amik gamba niey tp.. rasenye cam ee. hrmm...

biar sape pon yg amik credit kt die kt sbb aku telah berjaye menghancuskan gambanyeee... erk.. ya ampun!!! x dok niat pon sbnrnye.. hihi... neeway aku edit niey sesuke jerk. tetgk mmg x jd. ngehngehnegh... aku tetap nk explore gak cmne care mengedit gamba. teruje & jeles kt org yg bergelar 'photographer' niey! cantik jerk gamba yg die amik. combination color, balance... pe smua kne jerk.

haih~~ skali tgk lawa lg gamba asal tuh! ayarkk... aku dh upload nk kate ape. biarkan je la. :p

6 comments:

Hana Adieanna said...

Sue, photographer dia kan...

ana sendiri!


ana set timer hahaha

chocolate said...

erh??!! (mate blink²...) ana ke potographernye? ampun ana...

wah~~~ hebat la ana... :D

Hana Adieanna said...

Haha hebat ke sue?

Tapi kamera compact tu Ee yang punya.

Dengan ketahanan nafas yang jitu..

terhasil la gambar itu.

itupun selepas beberapa kali cuba.

Gamba ni di ambil sebab nak tunjuk kasut hadiah dari Peel kemudian gamba tu diberi pada pihak peel magazine utk isu yang ana join.

Arakian ana sangat la sedih sebab gamba kasot ni tak terpileh kecuali gamba yg ana pakai t-shirt merah. (ala yang spray kosong depan rumah sewa kita, sama² dgn dieb tu!)

Gamba tu dapat full page.

boleh lihat di: http://rootless.fotopages.com

Hehe

chocolate said...

hihihi... ye hebat ana. org x sangka pon ana amik gamba sendiri.

yerp ingat jugak. ana nk anta gamba tuh tuk 1 magazine. yeah dh ingat...

Anonymous said...

Ana tak hebat sue,, :(

kamera tu yang hebat sebenarnya.. :)

chocolate said...

hihi... ana hebat :) kite smue hebat ana... klu x... xde nye keje field yg cengggini!!! yg mmg struggle gile... :)

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting