Saturday, July 19, 2008

7 Years Already!

Posted by Suraya Hani at 1:03 PM
haih la... tetibe aku rindu zaman² study dlu. :D best giler mse tuh! dh r aku dpt group yg mmg degil, nakal, byk sogeh, memacam perangai la ade mse tuh! huhu... tp tu la sape yg sangka aku kn dpt jmpe ngan org² cam2 & paling penting jd kwn yg paling rapat setakat niey.

ntah yg pasti ade bende yg aku rindu kan. aku rindu ngan muke² yg ade mse tuh. kudut, debab, raja, khafie, salim, hafez, al-hafiz, chap, rizal, kak zimie, ida, angah, suliana, kak su, zarina, fitri, kak ifa, diana, ain, fiza, nad, jemah, dieb, farah, julie, atie, inayah & ade bape org lagi yg aku x sure nme die.

ikutkan group aku paling ramai 38 org klu x silap. syok woo... wakaka... nk tau kitorg amik course ape? animation.. jgn x tau! first aku dpt offer c2 pon tatau animation tu ape. yg aku tau tgk katun jerk. muahaha... last² amik ko! mencabar giler smpai aku terpakse drag sem aku smpai 3 thn setengah. huhu... sebab ade paper kantoi!

ade org tnye aku nape x amik business ke... jd cikgu ke... iyo la... aku rse busan dowh ngan bebende tuh. cam dh biase jerk. bg aku cam x mencabar minda aku! wahaha... belagak lg! xde la... aku mmg x minat nk jd cikgu pon. business sbb ade math! so aku mls :p then animation la choise yg aku ade sbb mse tuh aku tgk... animation bunyi yg first time aku dgr... & tau... so hati aku kte amik jer course tuh. then aku pon ikut kate hati aku! skali lg hati aku yg jd penentunye... :D

tp yg x bestnye... dlm ramai² kt group aku tuh... just aku, fiza, dieb, jemah, nad, khafie, rizal & kak zimie yg grad! sedih tol yg lelain smua stop lepas abis sem 1. hrmm... maybe bukan rezeki dorg kt c2. at least aku thnx 4 all of them coz sepanjang mse tuh aku smpat mengenali korg smua. korg mmg best giler!

seriously aku mmg rindu kt korg smua. bila la... agaknye kite smua dpt jmpe blk kn? pape pon... lagu niey aku dedicated kt korg smua! lagu niey always mengingatkan aku kt smua yg penah aku kenal kt STMS.

0 comments:

♥ 환영합니다 ♥

 

our lady peace! Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting